Snabb och säker leverans

HolidayPhone levererar över hela världen! Vi bearbetar snabbt din beställning och skickar den till din leveransadress innan du reser. Vi kan också skicka den direkt till din destination om det skulle behövas!

 

Snabb orderhantering

Ingen tycker om att sitta och vänta på en beställning strax före en viktig resa! Vårt team på HolidayPhone jobbar outtröttligt med att se till att du får din beställning i tid. Om du beställer före kl. 15:00 (CET) under kontorstid kommer din beställning att skickas samma dag. Om du beställer senare under eftermiddagen skickas din beställning påföljande arbetsdag.

Dröjer det ett tag innan du ska resa? Vi väntar med att skicka din beställning tills 20 dagar före ditt avresedatum, eftersom det finns vissa tidsbegränsningar för kortaktiveringen.

 

Levereras direkt till din brevlåda - eller till din destination

Om din resa är nära förestående och du inte har tid att vänta på att få din beställning hemskickad, kan vi skicka den direkt till din destination! Beställ leverans direkt till ditt hotell eller valfri adress vid din destination.

Om du vill få ordern skickad till ett hotell anger du bara hotelladressen som leveransadress, markerar du Gäst: Ditt Namn och i fältet för "Kontaktperson"

På de flesta hotell är man vad vid att ta emot post till gästerna, så du bör få din leverans när du checkar in på hotellet.

 

Fri frakt på alla beställningar till USA

Frakt till USA: Vi skickar din beställning via reguljär post kostnadsfritt! Erbjudandet gäller alla nya beställningar. Om du behöver snabb leverans rekommenderar vi att du uppgraderar till budfirman UPS.

 

Leverans via reguljär post eller UPS Express

Standardfrakt är kostnadsfri och tar 5-8 arbetsdagar till USA. Standardfrakt är inte möjlig för beställningar som inkluderar hårdvara (såsom en MiFi-router).

Om du behöver få din beställning snabbt kan du begära leverans via UPS Express. UPS Express tar 2 arbetsdagar till USA och kostar 17,59 USD.