Snabb leverans

HolidayPhone levererar snabbt till hela Sverige - beställ före kl 17:00 vardagar och få din leverans nästa vardag.

Snabb hantering av ordrar

HolidayPhone förstår att en snabb leverans är viktig. Därför levererar vi ordrar som kommer in före kl 17:00 på vardagar, samma dag. Om du beställer senare på kvällen eller under helgen - skickas din order nästföljande vardag.

Enda undantaget är om ditt avresedatum är om mer än två veckor. Då levererar vi ca 2 veckor före ditt avresedatum eftersom vi måste aktivera kortet innan vi skickar ut det, vilket inte kan göras för lång tid innan avresa. Vårt system är uppbyggt för att hantera ordrar baserat på orderns avresedatum så det finns ingen risk att vi glömmer bort din order även om du beställer flera månader innan din avresa.

Leveranstid

Försändelser går med A-post direkt till din brevlåda. Det innebär att du normalt sett har din order nästföljande vardag (vid beställning före kl 17:00). Om du mot förmodan inte skulle få din leverans i tid erbjuder vi Leveransgaranti. Se nästa stycke.

100% Leveransgaranti

Vi garanterar att du hinner få din order i tid. Om du inte hinner få din order i tid - t.ex. pga Posten inte levererar i tid - erbjuder vi 100% återbetalning. Det enda du behöver göra är att, innan avresa (och efter sista postleverans innan avresa), meddela oss att du inte fått din leverans. Vi avaktiverar då SIM-kortet och vid hemkomst är det bara att returnera försändelsen till oss så återbetalar vi hela det belopp du betalat.

Fraktkostnad

Frakten kostar 39kr inom Sverige, förutom om du även beställer hårdvara, då frakten är 99kr. Vi kan även skicka med UPS Express direkt direkt till din destination i utlandet mot extra fraktkostnad. UPS Express tar 1 dag inom Europa och 2-3 dagar utanför Europa.

Vid beställning av två eller fler HolidayPhone-paket är frakten gratis inom Sverige!
Dessutom kan du som beställer två eller fler HolidayPhone ringa mycket billigt (eller gratis - beroende på destination) mellan varandra på resan!

Hämta själv på vårt kontor

Om du har bråttom och bor i närheten av Stockholm går det även bra att hämta en order på vårt kontor. Lägg då först din beställning online så att vi hinner packa ordern innan du hämtar den. Vi har ingen butik så vi kan inte ta emot betalning på kontoret.