Så funkar det

Ring och surfa billigt på resan

Håll dig uppkopplad när du är utomlands med hjälp av ett lokalt förbetalt SIM-kort från HolidayPhone. Med din vanliga mobiltelefon kan du ringa, sms:a och surfa till superlåga priser. Kom igång i tre enkla steg!

  1. 1. Välj SIM-kort

    Beställ paketlösning för din destination online. Glöm inte att kolla om din telefon är operatörslåst. Om så är fallet, be din operatör att låsa upp den eller använd en äldre telefon om du kan. Om du bara behöver surf beställer du vårt SIM-kort till surfplattan! 

  2. 2. Få kortet hemskickat

    Du får ditt förbetalda SIM-kort med enkla bruksanvisningar direkt i din brevlåda. När du nått din destination sätter du bara i SIM-kortet i din enhet för att komma igång.

  3. 3. Njut

    Slappna av under resan och njut av att ringa och surfa billigt! När du kommer hem igen byter du bara till ditt gamla SIM-kort. Du behöver inte vara rädd att bli fakturerad för roaming - inget abonnemang, inget krångel!


Varför ska jag välja HolidayPhone?

Vi har sökt världen över efter lokala SIM-kort som erbjuder de bästa paketen för mobiltelefoni och surf. Vi har också introdcerat en unik lösning för vidarekoppling som gör att du kan använda ditt vanliga mobilnummer. De lokala priserna är alltid lägre än dem din hemoperatör tar ut för roaming - jämför gärna!

  Använda HemoperatörKöpa utländskt SIM-kort på platsHolidayPhone
1 Billigt trådlöst internet no yes yes
2 Billiga samtal och sms no yes yes
3 Kostnadskontroll no no yes
4 Behåll ditt vanliga nummer utan roaming no no yes
5 Få ett lokalt nummer före avresan no information no yes
6 Föraktiverat och krångelfritt no information no yes
7 Support, information och instruktioner
på engelska
no information no yes
8 Tidssparande på semestern no information no yes

Hur mycket sparar jag?

För samtal sparar du som kund hos HolidayPhone i genomsnitt upp till 97% per minut. jämfört med din hemoperatör. För surf kan besparingarna bli ännu större! 

Med HolidayPhones lokala datapaket får du normalt 1 GB data till samma pris som vad 1 MB, vilket motsvarar 10 minuter på Facebook, kostar hos din vanliga operatör. Med ett HolidayPhone SIM-kort kan du på resan surfa precis som du är van vid hemma. Du kan lätt kolla dina mejl, navigera med GPS, lägga upp foton på Instagram eller uppdatera din status på Facebook, och slipper bekymra dig för en skyhög telefonräkning!

På våra destinationssidor hittar du alltid exakta prisuppgifter och jämförelsepriser som visar hur mycket du sparar.