Kontantkort Thailand

Med HolidayPhones smarta kontantkort för Thailand, blir du nådd på ditt svenska mobilnummer utan utlandstaxa samt ringer hem till Sverige superbilligt från Thailand. Mobilsurfa obegränsat i Thailand för 10kr/dygn.
HolidayPhone Thailand - sparar pengar på semestern
HolidayPhone Thailand
229 kr
179 kr

- Bli nådd på ditt svenska mobilnummer
utan utlandstaxa. 1 timme vidarekoppling från Sverige ingår kostnadsfritt (spara 300 kr*)
- Aktivera obegränsad mobilsurf för 10 kr/dygn
eller 30 dagar för 84 kr**
- Samtal till Sverige fr. 1,05 kr/min
Thailand Data SIM
Nyhet! 199 kr

- Obegränsad mobilsurf i 7 dagar ingår
- För iPad/tablet/modem/WIFI-hotspot etc**) Kostnaden för datapaketen dras från ringpotten på simkortet. Vi rekommenderar därför att lägga till refillkort vid beställning.

*) Jämfört med att ta emot samtal till ditt svenska nummer i utlandet med en svensk operatör.

Surfa & ringa i Thailand - alla priser

Samtal till svensk fast telefon 5 baht/min (ca 1,05 kr/min)
Samtal till svensk mobil 10 baht/min (ca 2,10 kr/min)
Vidarekoppling från ditt svenska mobilnummer 1 timmes vidarekoppling ingår, lägg till extra vidarekopplingstid vid behov.
Internet 7 dagars obegränsad mobilsurf kostar endast 199 baht! Detaljerade priser för extra paket >> Obegränsad mobilsurf från 10kr/dag
SMS till Sverige 5 baht (ca 1,05 kr)
Ta emot SMS och samtal Kostnadsfritt
MMS till hela världen 15 baht (ca 3,15 kr)
Samtal inom Thailand (inkl. till medresenär med HolidayPhone) 1,25 baht/min (ca 0,26 kr/min)
Internetdelning/HotSpot-funktion Stöds av operatören

Saldo för utgående samtal och mobilsurf ingår ej i startpaketet. Köp till refillkort vid behov när du lägger din beställning.

Thailändsk moms om 7% tillkommer på priser i baht. Observera att alla prisuppgifter är ungefärliga och beroende på växelkurs. Vi reserverar oss även för prisändringar från operatören.

Vilket simkort ska jag välja?

HolidayPhone Thailand

Med HolidayPhone Thailand nås du även på ditt vanliga svenska mobilnummer utan utlandstaxa, kan ringa billigt till Sverige och mobilsurfar obegränsat för 10kr/dygn. Ringpott för utgående samtal och internetförbrukning ingår inte i startpaketet, men köps till efter behov samtidigt med din beställning.

Om du vill använda HolidayPhone Thailand simkortet i en dator/MIFI/dongle/surfplatta behöver du först tillfälligt sätta in det i en ej operatörslåst telefon för att ladda på ringpotten. Därefter kan du använda det i valfri enhet.

Viktigt! För att kunna mobilsurfa med detta simkort måste man först ladda på ringpotten och sen aktivera datapaket genom att knappa in en kod i mobilen.

Vi rekommenderar detta simkort för resenärer som har behov av både samtal och internet.

Thailand Datasim

Datasimkortet är anpassat för att användas direkt i en USB-dongle/modem/MIFI-hotspot/surfplatta/iPad eller dator och behöver ingen påladdning eller aktivering av datapaket. 7 dagar obegränsad mobilsurf ingår och kan användas direkt utan någon föraktivering via mobiltelefon.

Vidarekopplingstjänsten från ditt svenska nummer ingår ej i detta paket.

Vi rekommenderar detta paket främst för dig som enbart behöver internettillgång från modem/dator/MIFI-hotspot eller surfplatta och inte har tillgång till en olåst mobiltelefon. Ska du vara bortrest mer än 7 dagar rekommenderar vi att du köper flera 7-dagars datasimkort för att täcka hela reseperioden.

Tethering

Du kan även använda tethering (internetdelning) från båda simkort.

Oavsett vilket simkort du väljer, så kommer du slipper oroa dig för godtyckliga datapriser med debitering per MB där du inte vet hur mycket du verkligen förbrukat och vad det kommer att kosta.

Billigt mobilt Internet i Thailand

I vårt datasimkort ingår 7 dagar obegränsad surf klart att använda utan påfyllning eller aktivering.

Med Voice+Data simkortet kan du aktivera mobilt internet för bara 49 baht (ca 10kr) per dygn oavsett hur länge och mycket du mobilsurfar i Thailand. Du betalar ingen MB taxa och det finns ingen maxbegränsning alls på antal MB per dygn, som med de svenska operatörerna. Första 1GB surfar du med 3G-hastighet (42 Mbps), och därefter med GPRS-hastighet (384 Kbps). Avgiften för mobilsurf dras från kontantkortets ringpott när man knappar in koden för att aktivera paketet. Se därför till att du har ringpott påladdat på kortet.

Det går även att aktivera ett 30 dagars paket med obegränsad mobilsurf i GPRS-hastighet för bara 399 baht (ca 84kr).Första 1GB surfar du med hastigheten 42 mbps, och därefter med 384 kbps.

Perfekt om du ska vara borta lite längre. 30-dagarspaketet aktiveras enkelt från telefonen genom att knappa in en kod, och avgiften dras direkt från kontantkortets ringpott. Se därför bara till att ha tillräckligt med baht på din ringpott innan du aktiverar ett 30-dagars surfpaket. Detaljerade priser och aktiveringskoder för att aktivera 30 dagars Internet-paket »

Samtal mellan två resenärer i Thailand med HolidayPhone

Samtal mellan två resenärer med HolidayPhone simkort kostar som lokalsamtal ovan (dvs 0,26 kr/min). Om du reser i sällskap med andra rekommenderar vi därför att du beställer HolidayPhone till samtliga resenärer, så att ni kan ringa billigt mellan varandra på resan. Det gör ni genom att ringa det lokala thailändska telefonnumret, som medföljer.

Som jämförelse kan det kosta totalt uppemot 50kr/minut att ringa mellan två svenska mobiler utan HolidayPhone i Thailand. Detta eftersom det blir utlandsroaming både för den som ringer, och den som tar emot samtalet. Redan efter ett fåtal minuters samtal kan ni därför tjäna in HolidayPhone, om båda istället har HolidayPhone och istället betalar motsvarande 0,26 kr/min!

Kontantkortet ringpott

Kontantkortets ringpott används för utgående samtal, sms och internet-surf. Du får inget saldo med startpaketet, därför rekommenderar vi att du köper extra ringpott efter eget behov tillsammans med din beställning av HolidayPhone.

Vi skickar då med ett (eller flera) värdebevis med en kod. Varje värdebevis laddar ringpotten med 500 baht. Koden knappar du enkelt in på telefonen när du anländer i Thailand genom att i telefonen slå:

*100*KOD#telefon

Klart! Nu är kontantkortets ringpott laddat med 500 baht. Detta fungerar precis som ett vanligt kontantkort.

Om kontantkortets ringpott tar slut i Thailand

Du kan närsomhelst under resan ladda ringpotten för ditt Thailand telefonkort genom att köpa fler värdebevis med refill-koder. Dessa säljs i kiosker och butiker över hela Thailand, t.ex på 7-Eleven.

Ring till Sverige från Thailand med HolidayPhone

När du ska ringa hem från ditt HolidayPhone Thailand telefonkort slår du 004 46 och ta bort nollan i svenska riktnumret. T.ex. 070-11 22 333 blir 004 46 70 11 22 333.

Det är viktigt att du använder 004 46 och ej +46 eftersom 004 46 gör att samtalet blir billigare.

Ta emot samtal i Thailand

Du tar emot samtal från ditt svenska mobilnummer precis som vanligt: Samtalet kopplas automatiskt till ditt thailändska nummer och du svarar.

Denna funktion är inte inkluderad i Data-SIM-kortet.

Ett thailändskt mobilnummer ingår, som kan användas när personer inom Thailand eller andra medresenärer med HolidayPhone vill ringa till dig. Det är kostnadsfritt att ta emot obegränsat med samtal direkt till det thailändska numret.

Vad händer om vidarekopplingstiden från mitt svenska nummer tar slut?

Du kan enkelt lägga till fler timmar till ett lågt pris när du beställer ditt HolidayPhone-paket. När tiden tar slut, slutar vidarekopplingen att fungera och vi skickar ett sms till dig med en länk där du kan välja att fylla på mer tid om det behövs.

Täckning och datahastighet

Under 2013 har 3G-nätet i Thailand byggts ut kraftigt vilket gör att du kan surfa med 3G-hastighet i de flesta större orter. Om du inte får 3G signal är 2G/GPRS-data täckningen (samt vanliga samtal) mycket bra i Thailand och täcker nästan hela landet. Alla orter i Thailand där turister vanligtvis vistas har mycket god täckning med minst 2G/GPRS-data. Även ute på små öar (Koh Lipe, Koh Lanta, Koh Chang, Koh Samui mm) är täckning förvånandsvärd god för samtal och GPRS-data och i vissa fall även 3G.

GPRS data duger dock väl till mail och vanlig mobilsurfning om du inte har så bråttom.

Storleken på ditt simkort

När du lägger en beställning, väljer du ett nano, micro eller standard simkort.

Om du är osäker på vilken storlek du behöver, mät ditt nuvarande simkort.

Inga förpliktelser. Inget krångel.

Alla HolidayPhone kontantkort (oavsett destination) är lokalt förskottsbetalda SIM-kort från en operatör i respektive land utan bindningstid. HolidayPhone debiterar aldrig några kostnader i efterhand.

Beställ HolidayPhone Thailand

Beställ ett HolidayPhone Thailand eller data-sim kontantkort här »
Du får ditt Thailand simkort och enkla 1-2-3 instruktioner hemskickade med posten, före din avresa.


Tänk på att:

 • Leveranstid
  1 arbetsdag inom Sverige.

 • Välj simkort
  Kontrollera om din telefon behöver ett standard, micro eller nano simkort.

 • Köp till refill
  Tänk på att lägga till fler vidarekopplingstimmar samt refill för utgående samtal eller mobilsurf beroende på dina behov.

 • Du behöver en upplåst mobiltelefon
  För att använda våra simkort i din mobiltelefon behöver den vara upplåst. Om du är osäker, ta kontakt med din operatör. Annars kanske du har en gammal olåst mobil hemma du kan använda?

 • För dig med kontantkort
  Vissa kontantkort tillåter inte vidarekoppling av samtal, t.ex. Comviq Kontant, Telia Refill. Du kan fortfarande använda våra simkort för att ringa samtal och mobilsurfa.

 • Har du fler frågor?
  FAQ - Frågor och svar