Hej! Detta verkar vara ditt första besök. Vi bjuder dig därför på 8% rabatt om du handlar inom en timme. Använd koden Jrj3SnW2 i kassan.
Tid kvar:

Kontantkort Bosnien-Hercegovina

Spara upp till 98% på mobildata och samtal i Bosnien-Hercegovina, jämfört med din svenska operatör. Med ett bosniskt SIM-kort från HolidayPhone kan du ringa, SMS:a, mobilsurfa och bli nådd på ditt vanliga mobilnummer utan att betala någon utlandstaxa. Vi erbjuder SIM-kort som passar perfekt för mobilen, surfplattan och datorn på resan. Undvik dyra roamingavgifter och spara tusenlappar!

1. Välj SIM-kort

2. Tillval

ZTE MF65+ Mobil WIFI Hotspot (olåst)
Antal:

För dig som vill kunna ha tillgång till internet överallt och dessutom kunna dela din uppkoppling med andra så är denna WiFi hotspot ett perfekt val. Den fungerar som en mobil router och du kan ansluta upp till 10 stycken mobiler, surfplattor eller datorer samtidigt!

 • Fungerar över hela världen, stödjer 4G och 3G.
 • Fungerar med alla SIM-kort, ej operatörslåst.
 • Batteriet räcker för 4-6 timmars aktivt användande. Den passiva batteritiden är betydligt längre (ungefär 100 timmar).
 • Hastighet upp till 21 Mbps för 10 anslutna enheter.
 • USB-laddare och instruktion medföljer.
 • Det perfekta valet om din mobil är operatörslåst.


SIM-kort är ej inkluderat. Köper du ett data-SIM så fungerar uppkopplingen direkt utan annan aktivering. Om du köper ett kombinerat data och telefonikort så kan du behöva aktivera datapaketet i en telefon innan du använder SIM-kortet i din mobila WiFi hotspot. Vid köp av SIM-kort, välj storleken ”vanligt SIM-kort”.

3. Betala

Summa:

testar

0 kr

Tariffer

Ringa i Bosnien-Hercegovina - priser

Ringa till Sverige 1,31 KM/min (ca 6,10 kr)
Bli nådd på ditt svenska mobilnummer i Bosnien-Herzegovina 1 timmes vidarekoppling ingår, lägg till extra vidarekopplingstid vid behov.
Internet/mobilsurf 0,85KM/MB (4,00 kr/MB)
Skicka SMS till Sverige 0,99KM/st (ca 4,70 kr)
Ta emot SMS kostnadsfritt
Lokala samtal i Bosnien-Herzegovina 0,19-0,24KM/min (0,90-1,10kr/min)
Samtal till medresenärer med HolidayPhone 0,24 KM/min (ca 1,10kr)

Priserna baseras på växelkurs 1KM = 4,68SEK. Bosnisk moms tillkommer, 17%.

Tänk på

 • Leveranstid
  1 arbetsdag inom Sverige.
 • Du behöver en upplåst mobiltelefon
  För att SIM-kortet ska fungera kan den mobiltelefon du vill använda inte vara låst till en speciell operatör. Fråga din operatör om du är osäker, de kan låsa upp din telefon, eller använd en annan mobil om du har möjlighet.
 • För dig med kontantkort
  Vissa kontantkort tillåter inte vidarekoppling av samtal, t.ex. Comviq Kontant & Telia Refill. Du kan fortfarande använda våra simkort för att ringa samtal och mobilsurfa.
 • Har du fler frågor?
  FAQ - Frågor och svar