Om HolidayPhone

HolidayPhone hjälper internationella resenärer att ta med sig sin uppkopplade livsstil på utlandsresan. Vi förser resenärer från närmare 100 länder med roamingfria tjänster för mobilsurf, samtal och sms när de reser utomlands.

Vi säljer SIM-kort från några av världens största operatörer och vårt internationella team jobbar ständigt med att hitta de bästa SIM-korten och erbjudande världen över – allt för att du ska kunna använda din mobiltelefon med samma frihet utomlands som hemma, utan att det behöver kosta mer! Med vår tjänst blir du dessutom nåbar precis som vanligt på ditt svenska mobilnummer.

Följ oss och vår resa mot en uppkopplad värld på Facebook och Twitter (@holidayphone).

Vår historia

Har Facebook, Instagram, mail, Spotify, Netflix och surf fått en viktig plats i ditt liv? Du är inte ensam. Idag surfar fler människor med mobilen än med datorn. Hälften av trafiken till Facebook kommer från mobiltelefoner och surfplattor. Hälften av all datatrafik till mobilen är video. Men att vi blir mobila är bara en del av en spännande utveckling. Den stora skillnaden är att vi alltid vill vara uppkopplade och redo för kommunikation. Dygnet runt, året om.

När Joacim Boivie - som grundat HolidayPhone - var på semester i Thailand med sin familj 2010 upptäckte han hur dyrt det var att ringa hem till Sverige på mobilen och även att ta emot samtal. Att mobilsurfa var helt otänkbart på grund av de höga kostnaderna. Här föddes idén om HolidayPhone, ett lättanvänt kontantkort anpassat för utlandsresan där man kan bli nådd på sitt vanliga svenska mobilnummer utan krångel, samt ringa och mobilsurfa nästan lika billigt som om man vore hemma.

Idag ägs HolidayPhone av ett amerikanskt bolag och vårt team, med rötter från hela världen, jobbar med att erbjuda förstaklassig service till utlandsresenärer.

Kontakta HolidayPhone

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Läs gärna våra vanliga frågor där hittar du svaren på de flesta frågor vi får.

Är du journalist eller resebloggare? Besök gärna vår pressida eller maila oss på press@holidayphone.se.