Låsa upp iPhone 4S med Gevey Ultra S (iOS 5.1 - 6.1.1)

Gevey Ultra S (original)

Med ett GEVEY Ultra S (iOS 5.1 - 6.1.1) kan du låsa upp iPhone 4S operatörslås utan att påverka garantin. Det är dessutom helt lagligt eftersom du med Gevey Ultra S upplåsning ej behöver slå 112 som med de tidigare versionerna Gevey (Supreme Pro m.fl). När du låst upp din iPhone 4S kan du använda valfritt HolidayPhone SIMkort (eller andra) i din telefon.

Vårt pris: 299 :-

Beställ här!

Låsa upp operatörslåst iPhone 4S med Gevey Ultra S

Gevely Ultra består utav ett special-SIM med en liten krets i. Denna fästs på SIM-kortet. Produkten fungerar för iPhone 4S med iOS version 5.1 - 6.1.1 och
baseband 1.0.14, 2.0.10, 2.0.12, 3.0.04

Hur får jag hjälp med upplåsning av iPhone 4S?

HolidayPhone kan inte ge någon support för Gevey, utan hänvisar till tillverkarens hemsida, applenberry.com för alla supportfrågor och hjälp med upplåsning av iPhone 4S. Där finns även instruktioner samt den senaste infon om vilka iOS som fungerar. Du kan kontakta Applenberrys kundtjänst direkt om du har frågor om produkten.

HolidayPhone är auktoriserad återförsäljare av Gevey

HolidayPhone är auktoriserad återförsäljare av Applenberry Gevey original produkter och endast en låg kostnad för frakt från Sverige tillkommer. I vårt pris ingår självklart moms och tull (som tillkommer vid beställning direkt från USA). Vi levererar (från Sverige) inom 24 timmar på vardagar. Vid beställning före kl 15:00 vardagar innebär det att du oftast har din order nästföljande vardag.

Fungerar Gevey Ultra S på iPhone 3 eller iPhone 4?

Nej, iPhone 3/3GS går att låsa upp med mjukvara och därför behövs inte Gevey (Googla) alls för iPhone 3. Gevey Ultra S kan bara låsa upp iPhone 4S och ej iPhone4.

Fungerar Gevey Ultra S iPhone 5?

Nej, inte ännu. Vi har inget datum på när det kommer, men Gevey för iPhone 5 beräknas komma inom kort.

Det finns billigare Gevey på nätet - varför?

Flera (även svenska!) företag säljer piratkopior som inte är tillverkade av Applenberry. Dessa marknadsförs ibland otillåtet även under varumärket Gevey, men butikerna som säljer dom skriver inte ut vem som är tillverkare. Om en butik erbjuder ett "Gevey"-kort billigt utan att ange tillverkaren, applenberry.com så är det med stor sannolikhet fråga om en piratkopia.

Dessa avråder vi våra kunder från att köpa. En av orsakerna är att support från Applenberry då inte ingår. Om du t.ex skulle få problem med installationen av din pirat-Gevey och behöver hjälp - vart ska du vända dig då för support?

Det finns även uppgifter om att piratkopiorna kan skada din telefon. Läs mer på Applenberrys sida om Gevey piratkopior » Eller läs denna blog där det står lite mer om nackdelarna med piratkopiorna.

Om du vill vara säker på att köpa ett Gevey-original - kolla på butikens hemsida om Applenberry omnämns som tillverkare. Står det inte att Applenberry är tillverkaren av deras Gevey, så bör du kontrollera med butiken att det rör sig om en original Applenberry produkt eller en kopia. Oftast när det rör sig om piratkopior, framgår det ej vem som är tillverkare.

Alla våra Gevey produkter är original från Applenberry.

Manual för upplåsning av iPhone 4S

Här kan du läsa mer om hur du installerar ditt Gevey Ultra S ».

Det finns även en instruktionsvideo nedan. (Obs att i inledningen av videon nedan står de gamla versionerna, men den senaste versionen av Gevey Ultra S stödjer alltså endast iOS 5.1 - 6.1.1 samt Baseband 1.0.14, 2.0.10, 2.0.12 & 3.0.04!)

Gevey Ultra S för att låsa upp iPhone 4S iOS 6.0 och 6.0.1