Kontantkort för USA med mobilsurf

Med HolidayPhones kontantkort för USA som är anpassade för USA resan, blir du nådd på ditt svenska mobilnummer utan utlandstaxa, samt ringer hem till Sverige superbilligt från USA. 500 MB mobilsurf i USA ingår!
HolidayPhone USA kontantkort - sparar pengar på resan!
USA smartphone SIM
549 kr

- Bli nådd på ditt svenska mobilnummer
utan utlandstaxa. 1 timme vidarekoppling från Sverige ingår kostnadsfritt (spara 600 kr*)
- 500 MB mobilsurf i 4G hastighet
- 18 timmar samtal till Sverige ingår
USA Endast dataSIM
699 kr

- 3 GB mobilsurf i 4G hastighet, giltigt i 30 dagar
- Perfekt för surfplatta/modem/MIFI hotspot
Allt ingår!

*) Jämfört med att ta emot samtal till ditt svenska nummer i utlandet med en svensk operatör.

Ringa i USA - samtalspriser (gäller smartphone simkort)

HolidayPhone USA inkluderar en stor mängd telefoni och mobilsurf på USA-resan, till en trygg och förskottsbetald engångskostnad.

Ringa till fast telefon inom Sverige Upp till 15 timmar ingår*
Ringa till svensk mobil Upp till 3 timmar ingår*
Bli nådd på ditt svenska mobilnummer i USA 1 timmes vidarekoppling ingår, lägg till extra vidarekopplingstid vid behov.
Mobildata 500 MB surf i USA ingår
Ta emot SMS och samtal på USA simkortet Kostnadsfritt
Skicka SMS inom USA och internationellt Kostnadsfritt
Ringa samtal inom USA (inkl. till medresenärer med HolidayPhone) Kostnadsfritt

*Internationell ringpott på $10 USD ingår. Samtal till Sverige: $0,01/min USD till fast telefon, $0,05/min USD till mobil.

Hur mycket sparar jag?

Prisjämförelse: Två veckor semester i USA med följande telefoni

- Bli nådd på ditt svenska mobilnummer: 1 timme
- Ringa till Sverige: 3 timmar
- Samtal inom USA: 1 timme
- Datatrafik: 500 MB

Genomsnittligt pris för de största svenska operatörerna är 8 130 kr, men med HolidayPhones kontantkort för USA betalar du endast 549 kr

Beställ ett HolidayPhone kontantkort för USA nu »

 

Samtal mellan två resenärer i USA med HolidayPhone

Samtal mellan två resenärer med HolidayPhones USA smartphone simkort är helt kostnadsfritt.
Om du reser i sällskap med andra, rekommenderar vi därför att du beställer HolidayPhone till samtliga resenärer, så att ni kan ringa helt gratis mellan varandra på resan. Det gör ni genom att ringa direkt till det lokala amerikanska mobilnumret, som medföljer varje USA kontantkort. Eftersom alla samtal inom USA är gratis med detta abonnemang blir även era samtal mellan varandra med två HolidayPhone USA smartphone simkort helt gratis!

Som jämförelse kan det kosta uppemot 50kr/minut att ringa mellan två svenska mobiler med svenskt abonnemang, utan HolidayPhones telefonkort för USA. Detta eftersom det blir utlandsroaming både för den som ringer, och den som tar emot samtalet på sin mobiltelefon i USA. Redan efter ett fåtal minuters samtal mellan varandra med HolidayPhones USA simkort, lönar det sig att använda HolidayPhone.

Vad händer om samtalstiden för utgående samtal tar slut?

Då kan du inte längre ringa samtal, men du kan fortfarande ta emot samtal och använda mobilsurfen. Du får ingen faktura, högre taxa eller på annat sätt extra kostnad i efterhand. Ska du ringa mycket, kan du även lägga till ytterligare samtalstid (se beställningssidan).

Simkortet gäller i 20 dagar från att du reser till USA.

Ringa från USA till Sverige (gäller simkort för smartphone)

När du ska ringa hem till Sverige från ditt HolidayPhone USA kontantkort, slår du 011 46 och ta bort nollan i svenska riktnumret. Exempelvis för att ringa svenskt mobilnummer 070-11 22 333 slår du 011 46 70-11 22 333.

För vissa telefonmodeller kan man i vissa fall först behöva slå ett accessnummer för att kunna ringa internationella samtal i USA, vilket det blir när du t.ex ringer till Sverige. Det märker du ifall du får spärrton när du slår 011 46.... I såfall ringer du till Sverige genom att först slå accessnumret följt av 011 46.... Enkla instruktioner medföljer kontantkortet.

För de flesta telefoner inköpta i Europa, skall det dock fungera att ringa direkt med 011 46 och ta bort nollan i svenska riktnumret.

Hur länge räcker 3 GB data med datasimkortet?

Detta är en svår fråga att svara på, eftersom det beror på typ av användande

Som en tumregel räcker 3 GB till:
10000 email utan bilagor, plus 1000 email med bilagor, plus 8000 websidor, plus 600 bilder uppladdade till sociala nätverk, plus 400 timmar GPS med Google Navigation.

3 GB är mer än vad de flesta behöver under resan.

Ta emot samtal i USA med smartphone simkortet

Du tar emot inkommande samtal till ditt svenska mobilnummer precis som vanligt, eftersom alla samtal vidarekopplas automatiskt från Sverige till ditt amerikanska kontantkort utan utlandsavgifter.

Ett amerikanskt mobilnummer ingår även, som kan användas när personer inom USA eller andra medresenärer med HolidayPhone vill ringa till dig. Det är kostnadsfritt att ta emot obegränsat med samtal direkt till det amerikanska telefonnumret.

Vad händer om vidarekopplingstiden från mitt svenska nummer tar slut?

Du kan enkelt lägga till fler timmar till ett lågt pris när du beställer ditt HolidayPhone-paket. När tiden tar slut, slutar vidarekopplingen att fungera och vi skickar ett sms till dig med en länk där du kan välja att fylla på mer tid om det behövs.

Mobiltäckning i USA

Operatören i USA använder T-Mobiles nät, vilket är det i särklass största och marknadsledande mobilnätet i USA. Den telefon du tar med på resan måste stödja båda de amerikanska frekvensbanden 850Mhz och 1900Mhz. Om din telefon t.ex endast stödjer 1900Mhz, kommer du att få betydligt sämre täckning eftersom en stor del av T-Mobiles nät är uppbyggt på 850Mhz bandet, speciellt på landsbygden.
Tänk också på att det amerikanska mobilnätet generellt sett är betydligt sämre än det svenska och att täckningen därmed kan vara sämre än vad du är van vid hemma.

Även i Sverige är täckningen i mobilnäten utanför städerna långt ifrån heltäckande och detsamma gäller för USA (med avsevärt större landsbygd). Om du till vardags vistas i svensk stadsmiljö med full täckning överallt och åker till amerikansk landsbygd med ett generellt sämre mobilnät än det svenska, så kan skillnaden i kvalitet alltså bli klart märkbar.

Simkortet fungerar i USA, Hawaii och Puerto Rico / US Virgin Islands.

USA täckningskarta

Storleken på ditt simkort

När du lägger en beställning, väljer du ett nano, micro eller standard simkort.

Om du är osäker på vilken storlek du behöver, mät ditt nuvarande simkort.

Inga förpliktelser. Inget krångel.

Alla HolidayPhone kontantkort (oavsett destination) är lokalt förskottsbetalda SIM-kort från en operatör i respektive land utan bindningstid. HolidayPhone debiterar aldrig några kostnader i efterhand.

Kontantkort USA

Beställ HolidayPhone USA kontantkort

Beställ HolidayPhone USA telefonkort här »
Du får simkortet, och enkla 1-2-3 instruktioner hemskickade med posten, före din avresa.Tänk på att:

 • Leveranstid
  1-3 arbetsdagar inom Sverige.

 • Välj simkort
  Kontrollera om din telefon behöver ett standard, micro eller nano simkort.

 • Köp till refill
  Tänk på att lägga till refill för samtal och mobilsurf vid din beställning. Det ingår vanligtvis inget saldo i våra baspaket.

 • Du behöver en upplåst mobiltelefon
  För att använda våra simkort i din mobiltelefon behöver den vara upplåst. Om du är osäker, ta kontakt med din operatör. Annars kanske du har en gammal olåst mobil hemma du kan använda?

 • För dig med kontantkort
  Vissa kontantkort tillåter inte vidarekoppling av samtal, t.ex. Comviq Kontant, Telia Refill. Du kan fortfarande använda våra simkort för att ringa samtal och mobilsurfa.

 • Har du fler frågor?
  FAQ - Frågor och svar