Kontantkort för Turkiet

Med HolidayPhone kan du mobilsurfa, ringa och sms:a på utlandsresan nästan lika billigt som hemma. Du kan med andra ord ta med din uppkopplade livsstil på resan, utan att det kostar mer. HolidayPhone erbjuder simkort för mobilen, surfplattan, datorn samt mobil WiFi-enheter.
HolidayPhone Turkiet - sparar pengar på resan
- Bli nådd på ditt svenska mobilnummer
utan utlandstaxa. 1 timme vidarekoppling från Sverige ingår kostnadsfritt (spara upp till 270 kr*)

- Kortet inkluderar 250 SMS och 250 samtalsminuter inom Turkiet. Fyll på vid behov.
- Ring till Sverige från 1,99 kr/min
- 250 MB data ingår! Eller aktivera 1 GB för 19 TL (63 kr)
Pris förr 599 kr
Just nu 399 kr

*) Jämfört med att ta emot samtal till ditt svenska nummer i utlandet med en svensk operatör.

Samtalspriser i Turkiet

Samtal till Sverige 0,60 TL/min (1,99 kr) till fasta nätet och 2,20 TL/min (7,31 kr) till mobiltelefoner
Vidarekoppling av ditt svenska
mobilnummer till Turkiet
1 timme vidarekoppling ingår utan kostnad, ytterligare vidarekoppling fr. 1,00 kr/min.
Mobilsurf 250 MB ingår! Lägg till en extra 1GB för 19 TL (63 kr).
SMS till hela världen 0,65 TL (ca 2,16 kr)
Samtal inom Turkiet (inkl. medresenär som har HolidayPhone) 250 lokala samtalsminuter ingår! (OBS: kan inte användas till internationella samtal) Därefter 0,44 TL/min (1,46 kr).

Växlingskurs ovan är 1 Turkisk Lira (TL) = 3,32 SEK.

Varför ska jag välja HolidayPhone?

HolidayPhone gör det möjligt för dig att vara uppkopplad på utlandsresan utan att det kostar en förmögenhet.

Med HolidayPhone kan du mobilsurfa, ringa och sms:a på resan. Vi tillhandahåller utländska simkort för telefoni och internet samt vidarekopplar ditt vanliga telefonnummer så att allt fungerar som du är van vid.

Med ett kontantkort från HolidayPhone betalar du endast lokaltaxa för mobiltelefoni i utlandet och undviker dyra roamingavgifter. Du kommer fortfarande finnas tillgänglig på ditt svenska mobilnummer under resans gång samtidigt som du kan ringa, skicka sms och mobilsurfa billigt.

Med HolidayPhone har du inte någon bindnings- eller uppsägningstid. När du kommer hem igen, sätter du bara in ditt svenska simkort.

Mobilsurf till ett fast pris i Turkiet

250 MB ingår i baspaketet! Om du behöver mer data så är extra internetpaket tillgängliga mot en låg kostnad. 1 GB kostar bara 19 TL (63 kr) och aktiveras enkelt med ett SMS. Avgiften dras direkt från ringpotten, så se bara till att du har tillräckligt med ringpott påladdat först.

Simkortet fungerar även för surfplattor. Tethering (internetdelning) fungerar dock inte. Data paketet aktiveras med ett SMS. Man måste då först tillfälligt sätta simkortet i en telefon för att kunna skicka SMSet för att aktivera datapaketet. Datapaketet är giltigt i 30 dagar.

Med HolidayPhone Turkiet slipper du oroa dig för godtyckliga priser per MB där du inte vet hur mycket du verkligen förbrukat och vad det kommer att kosta förrän du kommer hem.

Hur länge räcker 1 GB data?

Detta är en svår fråga att svara på, eftersom det beror på typ av användande

Som tumregel räcker 1 GB till:
4000 email utan bilagor, plus 500 email med bilagor, plus 3000 websidor, plus 200 bilder uppladdade till sociala nätverk, plus 250 timmar GPS med Google Navigation.
Dvs - mer än vad de flesta behöver under resan.

Samtal mellan två resenärer i Turkiet med HolidayPhone

I baspaketet ingår 250 samtalsminuter inom Turkiet, inklusive samtal mellan två resenärer som använder HolidayPhone. Därefter kostar det 0,44 TL/min (1,46 kr/min).

Om du reser i sällskap, rekommenderar vi att du beställer HolidayPhone för samtliga resenärer så att ni kan ringa billigt mellan varandra under resan.

Giltighetstid

Kontantkortet är aktivt i 6 månader efter senaste påfyllningen av ringpotten.

Om du planerar att vara i Turkiet en längre tid kan det efter ca 10 dagar krävas att telefonen registreras för fortsatt användning i Turkiet.
Detta görs i valfri Avea Service-butik i Turkiet.

Om ringpotten

Det ingår 250 samtalsminuter och SMS inom Turkiet i baspaketet. Att ringa till Sverige kostar från 1,99 kr i minuten. Vi rekommenderar att du köper till ytterligare påladdning tillsammans med din HolidayPhone order då kostnaden för t.ex samtal och SMS till Sverige samt internetpaketet dras därifrån.

Om du behöver fylla ringpotten senare kan du enkelt köpa påladdningskort för ringpotten i kiosker och butiker över hela Turkiet.

Ringa till Sverige från Turkiet med HolidayPhone

När du ska ringa hem med HolidayPhones kontantkort för Turkiet slår du bara +46 och tar bort nollan i det svenska riktnumret.
Till exempel: För att ringa 070-11223344 i Sverige, slå +46 70 11223344.

Ta emot samtal i Turkiet

Du tar emot inkommande samtal till ditt svenska mobilnummer precis som vanligt eftersom alla samtal vidarekopplas automatiskt från Sverige till ditt turkiska SIM-kort utan några dyra roamingavgifter.

Ett turkiskt mobilnummer ingår. Detta kan användas när personer inom Turkiet eller andra medresenärer med HolidayPhone vill ringa till dig. Det är kostnadsfritt att ta emot obegränsat med samtal direkt till det turkiska numret.

Vad händer om vidarekopplingstiden från mitt svenska nummer tar slut?

Du kan enkelt lägga till fler timmar till ett lågt pris när du beställer ditt HolidayPhone-paket. När tiden tar slut, slutar vidarekopplingen att fungera och vi skickar ett sms till dig med en länk där du kan välja att fylla på mer tid om det behövs.

SIM-kortet är klart att använda när du anländer

Operatören behöver en digital/scannad kopia på ditt pass för att de ska kunna aktivera ditt SIM-kort. En uppladdningslänk finns i din orderbekräftelse. När vi mottagit din passkopia skickas den vidare till operatören som hanterar aktiveringen så att kontantkortet är klart att använda när du anländer.

Så snart ditt SIM-kort aktiverats, raderas passkopian från vårt system.

Varför behöver jag bifoga en passkopia?

Operatören i Turkiet kräver enligt landets regler för telekommunikation att identiteten på abonnenter med kontantkort kan styrkas. Dessa regler gäller inte bara utlänningar som har kontantkort i Turkiet, utan även lokalbefolkningen.

Storleken på ditt simkort

När du lägger en beställning, väljer du ett nano, micro eller standard simkort.

Om du är osäker på vilken storlek du behöver, mät ditt nuvarande simkort.

Inga förpliktelser. Inget krångel.

Alla HolidayPhone kontantkort (oavsett destination) är lokalt förskottsbetalda SIM-kort från en operatör i respektive land utan bindningstid. HolidayPhone debiterar aldrig några kostnader i efterhand.

Beställ HolidayPhone Turkiet kontantkort

Beställ HolidayPhone Turkiet telefonkort här »
Du får simkortet med enkla 1-2-3 instruktioner skickade med post till din adress före din avresa.Kontantkort för TurkietTänk på att:

 • Leveranstid
  1 arbetsdag inom Sverige.

 • Välj simkort
  Kontrollera om din telefon behöver ett standard, micro eller nano simkort.

 • Köp till refill
  Tänk på att lägga till fler vidarekopplingstimmar samt refill för utgående samtal eller mobilsurf beroende på dina behov.

 • Du behöver en upplåst mobiltelefon
  För att använda våra simkort i din mobiltelefon behöver den vara upplåst. Om du är osäker, ta kontakt med din operatör. Annars kanske du har en gammal olåst mobil hemma du kan använda?

 • För dig med kontantkort
  Vissa kontantkort tillåter inte vidarekoppling av samtal, t.ex. Comviq Kontant, Telia Refill. Du kan fortfarande använda våra simkort för att ringa samtal och mobilsurfa.

 • Har du fler frågor?
  FAQ - Frågor och svar