Kontantkort för Kina

Med HolidayPhone kan du mobilsurfa, ringa och sms:a på utlandsresan nästan lika billigt som hemma. Du kan med andra ord ta med din uppkopplade livsstil på resan, utan att det kostar mer. HolidayPhone erbjuder simkort för mobilen, surfplattan, datorn samt din mobila WiFi Hotspot.
HolidayPhone Kina - sparar pengar på resan!
Kina Kontantkort
599 kr
499 kr

- Bli nådd på ditt svenska mobilnummer
utan utlandstaxa. 1 timme vidarekoppling från Sverige ingår kostnadsfritt (spara upp till 650kr*)
- 1 GB mobilsurf ingår
- Ring hem till Sverige 2,41kr/min
- Ringpott på 100 ¥ ingår
Kina Data-SIM
Endast 449 kr

- 3 GB data i 3G hastighet ingår i 180 dagar
- För surfplatta, modem, MIFI-hotspot etc*) Jämfört med att ta emot samtal till ditt svenska nummer i utlandet med en svensk operatör.

Samtalspriser i Kina

Röst+Data SIM 3GB Data SIM
Samtal till Sverige 1,99 ¥/min (ca 2,41kr) -
Ta emot samtal på ditt svenska
mobilnummer i Kina
1 timmes vidarekoppling ingår, lägg till extra vidarekopplingstid vid behov. -
Ta emot samtal på ditt kinesiska SIM-kortsnummer Kostnadsfritt i ZheJiang Province,
0,39 ¥/min överallt i resten av landet
-
Ta emot SMS Kostnadsfritt -
Internet i mobilen eller datorn 1GB i 30 dagar ingår 3GB i 180 dagar ingår
Skicka SMS inom China 0,10 ¥/min (0,12 kr) -
SMS till hela världen 0,80 ¥ (0,97 kr) -
Ringa samtal inom Kina 0,59 ¥/min (0,59kr) -
Ringa till medresenär som också har HolidayPhone 0,59 ¥/min (0,71kr) -
Kostnader för att använda simkortet i Macau, Hong Kong and Taiwan Se tariffer i Hong Kong, Macau & Taiwan » -

Priserna ovan inkluderar Kinesisk moms (17%).
Växlingskurs ovan är 1,00 ¥ = 1,20 SEK.

Varför ska jag välja HolidayPhone?

HolidayPhone gör det möjligt för dig att vara uppkopplad på utlandsresan utan att det kostar en förmögenhet.

Med HolidayPhone kan du mobilsurfa, ringa och sms:a på resan. Vi tillhandahåller utländska simkort för telefoni och internet samt vidarekopplar ditt vanliga telefonnummer så att allt fungerar som du är van vid.

Med ett kontantkort från HolidayPhone betalar du endast lokala taxor för mobiltelefoni i utlandet och undviker dyra roamingavgifter. Du kommer fortfarande finnas tillgänglig på ditt svenska mobilnummer under resans gång samtidigt som du kan ringa, skicka sms och mobilsurfa billigt.

Med HolidayPhone har du inte någon bindnings- eller uppsägningstid. När du kommer hem igen, sätter du bara in ditt svenska simkort.

Fastpris mobilt Internet i Kina

Kina Kontanktkort

1GB mobilsurf i 3G hastighet är inkluderat i priset. Paketet är redan aktiverat när du anländer i Kina och är giltigt i 30 dagar.

Kina Data-SIM

För datasimkortet ingår 3 GB mobilt internet under 180 dagar i Kina i priset.

Oavsett vilket paket du väljer, slipper du oroa dig för godtyckliga priser per MB där du inte vet hur mycket du verkligen förbrukat och vad det kommer att kosta.

Simkorten kan också användas i en USB-dongel, modem, MIFI-hotspot, surfplatta eller dator. Du kan även använda tethering (internetdelning) från telefonen till t.ex en surfplatta.
Tänk dock på att du med Smartphone simkortet först tillfälligt behöver en telefon att sätta i simkortet i, för att med SMS-koder fylla på ringpotten och aktivera surfpaketet. Detta är inte nödvändigt med datasimkortet.

Hur länge räcker 1 GB data?

Detta är en svår fråga att svara på, eftersom det beror på typ av användande

Som en tumregel räcker 1 GB till:
4000 email utan bilagor, plus 500 email med bilagor, plus 3000 websidor, plus 250 timmar GPS med Google Navigation.

Dvs - mer än vad de flesta behöver under resan!

På grund av statliga regleringar i Kina är vissa sociala medier såsom Facebook och Twitter blockerade.

Samtal mellan två resenärer i Kina med HolidayPhone

Kostnaden för att ringa mellan två resenärer som använder HolidayPhone är densamma som för ett lokalsamtal inom mobilnätet i Kina (dvs ca 59 öre/minut). Om du reser i sällskap, rekommenderar vi att du beställer HolidayPhone för samtliga resenärer så att ni kan ringa billigt mellan varandra under resan. Då ringer ni bara det lokala kinesiska mobilnumret som medföljer ditt nya Kina telefonkort.

Fylla på ringpotten

Vårt Kina simkort för Smartphones har 100 ¥ i initial ringpott för utgående samtal och internetpaket. Om du behöver utöka ringpotten rekommenderar vi att du, samtidigt som du beställer ditt HolidayPhone Kina simkort, köper till en eller flera påfyllningskuponger. Vi säljer påfyllningskuponger i valören 100 ¥. Dessa laddas enkelt på direkt från telefonen genom att knappa in siffrorna som står på kupongen.

Om du behöver fylla på med mer under resan, så går det även bra att köpa fler påfyllningskuponger över hela Kina i kiosker och butiker.

Smartphone simkortet är giltigt i 30 dagar från senaste påfyllningen av ringpotten och kan därför gälla hur länge som helst under förutsättning att det fylls på regelbundet och att det finns minst 100 Yuan i ringpott på kortet.

Datasimkortet behöver ingen ringpott, då det redan är föraktiverat med 3GB mobilt internet som är klart att använda.

Ringa till Sverige från Kina

När du ska ringa hem med HolidayPhones kontantkort från Kina slår du bara +46 framför numret och tar bort nollan i det svenska riktnumret.
Till exempel: För att ringa 070-11223344 i Sverige, slå +46 70 11223344.

Använda simkortet i Hong Kong, Macau och Taiwan

HolidayPhones Kina simkort fungerar förutom i hela Kina, även i Hong Kong, Macau och Taiwan. Du behöver inget särskillt Hong Kong kontantkort, om du använder vårt simkort för Kina. Tänk på att det är andra tariffer som gäller i dessa länder och att mobilt internet bara fungerar inom Kina. Se tariffer i Hong Kong, Macau och Taiwan »

Om du behöver internetpaket för Hong Kong, har vi även speciella datasimkort för Hong Kong med obegränsad mobilsurf i Hong Kong.

Ta emot samtal i Kina

Du tar emot inkommande samtal till ditt svenska mobilnummer precis som vanligt eftersom alla samtal vidarekopplas automatiskt från Sverige till ditt kinesiska kontantkort utan några dyra roamingavgifter.

Ett kinesiskt mobilnummer ingår, som kan användas när personer inom Kina eller andra medresenärer med HolidayPhone vill ringa till dig. Det är kostnadsfritt att ta emot obegränsat med samtal direkt till det kinesiska mobilnumret inom ZheJiang Province och det kostar 0,39 ¥/min överallt i resten av landet.

Vad händer om vidarekopplingstiden från mitt svenska nummer tar slut?

Du kan enkelt lägga till fler timmar till ett lågt pris när du beställer ditt HolidayPhone-paket. När tiden tar slut, slutar vidarekopplingen att fungera och vi skickar ett sms till dig med en länk där du kan välja att fylla på mer tid om det behövs.

Storleken på ditt simkort

När du lägger en beställning, väljer du ett nano, micro eller standard simkort.

Om du är osäker på vilken storlek du behöver, mät ditt nuvarande simkort.

Inga förpliktelser. Inget krångel.

Alla HolidayPhone kontantkort (oavsett destination) är lokalt förskottsbetalda SIM-kort från en operatör i respektive land utan bindningstid. HolidayPhone debiterar aldrig några kostnader i efterhand.

Beställ HolidayPhone kontantkort för Kina

Beställ ditt Kina simkort här »
Du får ditt Kinesiska kontantkort med enkla 1-2-3 instruktioner skickade med post till din adress före din avresa.Kontantkort för KinaTänk på att:

 • Leveranstid
  1 arbetsdag inom Sverige.

 • Välj simkort
  Kontrollera om din telefon behöver ett standard, micro eller nano simkort.

 • Köp till refill
  Tänk på att lägga till fler vidarekopplingstimmar samt refill för utgående samtal eller mobilsurf beroende på dina behov.

 • Du behöver en upplåst mobiltelefon
  För att använda våra simkort i din mobiltelefon behöver den vara upplåst. Om du är osäker, ta kontakt med din operatör. Annars kanske du har en gammal olåst mobil hemma du kan använda?

 • För dig med kontantkort
  Vissa kontantkort tillåter inte vidarekoppling av samtal, t.ex. Comviq Kontant, Telia Refill. Du kan fortfarande använda våra simkort för att ringa samtal och mobilsurfa.

 • Har du fler frågor?
  FAQ - Frågor och svar