Kontantkort för Kenya

Med HolidayPhone kan du mobilsurfa, ringa och sms:a på utlandsresan nästan lika billigt som hemma. Du kan med andra ord ta med din uppkopplade livsstil på resan, utan att det kostar mer. HolidayPhone erbjuder simkort för mobilen, surfplattan, datorn samt din mobila WiFi Hotspot.
HolidayPhone Kenya - sparar pengar på resan

- Bli nådd på ditt svenska mobilnummer
utan utlandstaxa. 1 timmes vidarekoppling från Sverige ingår kostnadsfritt (spara upp till 1 192 kr*)

- Ringpott på 50 KES ingår!

- Ring till Sverige för 3 kr/min

- Aktivera obegränsad mobilsurf för 249 KES/vecka eller 30 dagar för 990 KES
Just nu! 349 kr

*) Jämfört med att ta emot samtal till ditt svenska nummer i utlandet med en svensk operatör.

Samtalspriser i Kenya

Samtal till fastnummer i Sverige 35 KES/min (ca 2,80 kr)
Samtal till mobil i Sverige 35 KES/min (ca 2,80 kr)
Ta emot samtal på ditt svenska
mobilnummer i Kenya
2 timmars vidarekoppling ingår, lägg till extra vidarekopplingstid vid behov.
Ta emot samtal på ditt kenyanska SIM-kortsnummer kostnadsfritt
Ta emot SMS Kostnadsfritt
Internet i mobilen eller dator/surfplatta 249 KES (ca 20kr) för 1 veckas mobilsurf eller en månads surf för 990 KES (79 kr)
SMS till hela världen 0,35 KES (0,78 kr)
Lokalt samtal inom Kenya 4 KES/min (0,32 kr)
Ringa till medresenär som också har HolidayPhone 2 KES/min (0,16 kr)

Priserna ovan inkluderar Kenyansk moms.
Växlingskurs ovan är 1 KES = 0,08 SEK.

Varför ska jag välja HolidayPhone?

HolidayPhone gör det möjligt för dig att vara uppkopplad på utlandsresan utan att det kostar en förmögenhet.

Med HolidayPhone kan du mobilsurfa, ringa och sms:a på resan. Vi tillhandahåller utländska simkort för telefoni och internet samt vidarekopplar ditt vanliga telefonnummer så att allt fungerar som du är van vid.

Med ett kontantkort från HolidayPhone betalar du endast lokala taxor för mobiltelefoni i utlandet och undviker dyra roamingavgifter. Du kommer fortfarande finnas tillgänglig på ditt svenska mobilnummer under resans gång samtidigt som du kan ringa, skicka sms och mobilsurfa billigt.

Med HolidayPhone har du inte någon bindnings- eller uppsägningstid. När du kommer hem igen, sätter du bara in ditt svenska simkort.

Fastpris mobilt internet i Kenya

Datapaket till ett fast pris är tillgängliga mot en låg kostnad. Välj mellan en vecka obegränsad mobilsurf för 249 KES (21 kr) eller en månad obegränsad surf för bara 990 KES (87 kr). Se bara till att du har tillräckligt med ringpott påladdat, eftersom avgiften för internetpaketet dras från ringpotten när du aktiverar den med ett SMS.

Slipp oroa dig för godtyckliga priser per MB där du inte vet hur mycket du verkligen förbrukat och vad det kommer att kosta.

Simkortet går också att använda i en USB-dongel, MIFI-hotspot, surfplatta eller dator. SIM-kortet kan inte användas för tethering (internetdelning).
Tänk dock på att du först tillfälligt behöver en telefon att sätta i simkortet i, för att med SMS-koder fylla på ringpotten och aktivera surfpaketet.

Samtal mellan två resenärer i Kenya med HolidayPhone

Det kostar bara 2 KES/min (0,17 kr) att ringa mellan två HolidayPhone kontantkort i Kenya. Om du reser i sällskap, så rekommenderar vi därför att du beställer HolidayPhone för samtliga resenärer så att ni kan ringa nästan gratis mellan varandra under resan. Då ringer ni bara det lokala kenyanska mobilnumret som medföljer ditt nya Kenya telefonkort.

Som jämförelse kan det kosta totalt uppemot 50 kr/minut att ringa mellan två svenska mobiler med svenskt abonnemang, utan HolidayPhones telefonkort för Kenya. Detta eftersom det blir utlandsroaming både för den som ringer, och den som tar emot samtalet på sin mobiltelefon i Kenya. Redan efter ett fåtal minuters samtal mellan varandra, lönar det sig att använda HolidayPhone.

Fylla på ringpotten

Det är 50 KES ringpott på kontantkortet från början. Vi rekommenderar att du köper till extra påfyllning av ringpotten efter önskemål tillsammans med din beställning. Ringpotten används för utgående samtal, SMS och för att aktivera internet paketet i Kenya.

Om du behöver köpa ytterligare påfyllning för ringpotten i Kenya så går det även att köpa påfyllning över hela Kenya, i kiosker och butiker.

Simkortet är giltigt i 90 dagar från senaste påfyllningen.

Ringa till Sverige från Kenya

När du ska ringa hem med HolidayPhones kontantkort för Kenya slår du bara +46 och tar bort nollan i det svenska riktnumret.
Till exempel: För att ringa 070-11223344 i Sverige, slå +46 70 11223344.

Ta emot samtal i Kenya

Du tar emot inkommande samtal till ditt svenska mobilnummer precis som vanligt, eftersom alla samtal vidarekopplas automatiskt från Sverige till ditt kenyanska kontantkort utan extra utlandsavgifter.
När du tar emot samtal i Kenya utnyttjar du den vidarekopplade inkommande samtalstiden från Sverige som ingår (1 timme) i paketet. Ingen avgift dras heller från kontantkortets ringpott.

Du kan vid behov enkelt lägga till fler vidarekopplingstimmar när du beställer ditt HolidayPhone-paket.

Storleken på ditt simkort

När du lägger en beställning, väljer du ett nano, micro eller standard simkort.

Om du är osäker på vilken storlek du behöver, mät ditt nuvarande simkort.

Inga förpliktelser. Inget krångel.

Alla HolidayPhone kontantkort (oavsett destination) är lokalt förskottsbetalda SIM-kort från en operatör i respektive land utan bindningstid. HolidayPhone debiterar aldrig några kostnader i efterhand.

Beställ HolidayPhone kontantkort för Kenya

Beställ ditt Kenya telefonkort här »
Du får ditt HolidayPhone-paket med enkla 1-2-3 instruktioner skickade med post till din adress före din avresa.Kontantkort för Kenya

Beställ här!
Mitt hemland:

Jag reser till:

Tänk på att:

 • Leveranstid
  1 arbetsdag inom Sverige.

 • Välj simkort
  Kontrollera om din telefon behöver ett standard, micro eller nano simkort.

 • Köp till refill
  Tänk på att lägga till fler vidarekopplingstimmar samt refill för utgående samtal eller mobilsurf beroende på dina behov.

 • Du behöver en upplåst mobiltelefon
  För att använda våra simkort i din mobiltelefon behöver den vara upplåst. Om du är osäker, ta kontakt med din operatör. Annars kanske du har en gammal olåst mobil hemma du kan använda?

 • För dig med kontantkort
  Vissa kontantkort tillåter inte vidarekoppling av samtal, t.ex. Comviq Kontant, Telia Refill. Du kan fortfarande använda våra simkort för att ringa samtal och mobilsurfa.

 • Har du fler frågor?
  FAQ - Frågor och svar