Kontantkort för Australien

Med HolidayPhone kan du mobilsurfa, ringa och sms:a på utlandsresan nästan lika billigt som hemma. Du kan med andra ord ta med din uppkopplade livsstil på resan, utan att det kostar mer. HolidayPhone erbjuder simkort för mobilen, surfplattan, datorn samt din mobila WiFi Hotspot.
HolidayPhone Australien - sparar pengar på resan
- Bli nådd på ditt svenska mobilnummer
utan utlandstaxa. 1 timmes vidarekoppling från Sverige ingår kostnadsfritt (spara upp till 1 192 kr*)

- 1GB mobilsurf ingår!

- Ring till Sverige för 0,96 kr/min
Pris förr: 599 kr
Just nu 399 kr

*) Jämfört med att ta emot samtal till ditt svenska nummer i utlandet med en svensk operatör.

Ringa i Australien - priser

HolidayPhone Australien inkluderar en stor mängd telefoni och data för Australien resan,
till en trygg och förskottsbetald engångskostnad.

Samtal till Sverige 15c/min (ca 0,96 kr)
Ta emot samtal på ditt svenska
mobilnummer i Australien
1 timmes vidarekoppling ingår, lägg till extra vidarekopplingstid vid behov.
Internet (3G hastighet) i mobilen eller datorn 1GB inkluderat!
SMS till hela världen 25c (ca 1,59 kr)
Ringa samtal inom Australien 12c/min (ca 0,76 kr)
Ringa till medresenär som också har HolidayPhone 12c/min (ca 0,76 kr)

Priserna ovan inkluderar australiensk moms (10%). Växelkurs använd är 1 AUD = 6,36 SEK

Varför ska jag välja HolidayPhone?

HolidayPhone gör det möjligt för dig att vara uppkopplad på utlandsresan utan att det kostar en förmögenhet.

Med HolidayPhone kan du mobilsurfa, ringa och sms:a på resan. Vi tillhandahåller utländska simkort för telefoni och internet samt vidarekopplar ditt vanliga telefonnummer så att allt fungerar som du är van vid.

Med ett kontantkort från HolidayPhone betalar du endast lokala taxor för mobiltelefoni i utlandet och undviker dyra roamingavgifter. Du kommer fortfarande finnas tillgänglig på ditt svenska mobilnummer under resans gång samtidigt som du kan ringa, skicka sms och mobilsurfa billigt.

Med HolidayPhone har du inte någon bindnings- eller uppsägningstid. När du kommer hem igen, sätter du bara in ditt svenska simkort.

1 GB mobildata i Australien inkluderat

Du kan surfa i 3G hastighet med alla HolidayPhone Australien kontantkort.
1 GB internet
med 30 dagars giltighetstid ingår i startpaketet vilket brukar vara mer än tillräckligt för de flesta. Du slipper oroa dig för godtyckliga priser per MB samt att inte vet hur mycket du verkligen förbrukat.

Simkortet går också att använda i en USB-dongel, WiFi-hotspot, surfplatta, iPad eller dator. Du kan även använda tethering (internetdelning) från telefonen till t.ex en surfplatta.

Samtal mellan två resenärer i Australien med HolidayPhone

Kostnaden för att ringa mellan två resenärer som använder HolidayPhone är densamma som för ett lokalsamtal inom Australien. Om du reser i sällskap, så rekommenderar vi att du beställer HolidayPhone för samtliga resenärer så att ni kan ringa billigt mellan varandra under resan. Då ringer ni bara det lokala australienska mobilnumret ni fick med kontantkortet.

Hur länge räcker 1 GB data?

Detta är en svår fråga att svara på, eftersom det beror på typ av användande

Som tumregel räcker 1 GB till:
4000 email utan bilagor, plus 500 email med bilagor, plus 3000 websidor, plus 200 bilder uppladdade till sociala nätverk, plus 250 timmar GPS med Google Navigation.
Dvs - mer än vad de flesta behöver under resan.

Fylla på ringpotten

Det ingår ingen ringpott på kontantkortet från början, utan du väljer själv vilket belopp du vill fylla på ringpotten med. Vi rekommenderar att du köper till ringpott av oss i samband med din order från HolidayPhone. Ringpotten används för utgående samtal och SMS i Australien.

Om du behöver köpa ytterligare påfyllning för ringpotten i Australien så går det även att köpa påfyllning online på HolidayPhone eller över hela Australien, i kiosker och butiker.

Ringa till Sverige från Australien med HolidayPhone

När du ska ringa hem med HolidayPhones kontantkort för Australien slår du +46 och tar bort nollan i riktnumret följt av det nummer du vill ringa, precis som vanligt. Till exempel för att ringa till nummer 070-11 22 333 i Sverige slår du +46 70 11 22 333.

Ta emot samtal i Australien

Du tar emot inkommande samtal till ditt svenska mobilnummer precis som vanligt eftersom alla samtal vidarekopplas automatiskt från Sverige till ditt australienska simkort utan några dyra roamingavgifter.

Det australienska mobilnumret kan användas när personer inom Australien eller andra medresenärer med HolidayPhone vill ringa till dig. Det är kostnadsfritt att ta emot obegränsat med samtal direkt till det australienska mobilnumret.

Vad händer om vidarekopplingstiden från mitt svenska nummer tar slut?

Du kan enkelt lägga till fler timmar till ett lågt pris när du beställer ditt HolidayPhone-paket. När tiden tar slut, slutar vidarekopplingen att fungera och vi skickar ett sms till dig med en länk där du kan välja att fylla på mer tid om det behövs.

Täckningskarta för Australien

Här är en bild på täckningskartan i Australien. De flesta befolkade områden av Australien har mycket bra täckning, men om du planerar att besöka de avlägsna delarna av inre Australien saknas täckning då det är en av världens mest glesbefolkade platser och inget mobilnät är utbyggt.

Australien täckningskarta

Storleken på ditt simkort

När du lägger en beställning, väljer du ett nano, micro eller standard simkort.

Om du är osäker på vilken storlek du behöver, mät ditt nuvarande simkort.

Inga förpliktelser. Inget krångel.

Alla HolidayPhone kontantkort (oavsett destination) är lokalt förskottsbetalda SIM-kort från en operatör i respektive land utan bindningstid. HolidayPhone debiterar aldrig några kostnader i efterhand.

Beställ HolidayPhone Australien kontantkort

Beställ HolidayPhone Australien telefonkort här »
Du får simkortet med enkla 1-2-3 instruktioner skickade med post till din adress före din avresa.Kontantkort för AustralienTänk på att:

 • Leveranstid
  1 arbetsdag inom Sverige.

 • Välj simkort
  Kontrollera om din telefon behöver ett standard, micro eller nano simkort.

 • Köp till refill
  Tänk på att lägga till fler vidarekopplingstimmar samt refill för utgående samtal eller mobilsurf beroende på dina behov.

 • Du behöver en upplåst mobiltelefon
  För att använda våra simkort i din mobiltelefon behöver den vara upplåst. Om du är osäker, ta kontakt med din operatör. Annars kanske du har en gammal olåst mobil hemma du kan använda?

 • För dig med kontantkort
  Vissa kontantkort tillåter inte vidarekoppling av samtal, t.ex. Comviq Kontant, Telia Refill. Du kan fortfarande använda våra simkort för att ringa samtal och mobilsurfa.

 • Har du fler frågor?
  FAQ - Frågor och svar